מאפיות ברמן ראיון עבודה - שאלות מראיונות עבודה ב-מאפיות ברמן
 
חפש מידע על חברה:  חפש לפי תפקיד:
חוות דעת , משכורות , שאלות מראיונות עבודה משכורות ראיונות עבודה
 
 
הוסיפו מידע על מעסיק
    מאפיות ברמן  
חוות דעת
משכורות
שאלות מראיונות
 
Theworker > שאלות מראיונות עבודה מאפיות ברמן

שאלות מראיונות עבודה במאפיות ברמן

 
הצג מידע על share on facebook

10 - 1 מתוך 10
 
ראיון לתפקיד אקדמאי כללי ינואר 2017 26.11.2020
פרטים כלליים לגבי התהליך לא משהו מיוחד בכלל לא משהו מיוחד בכלל לא משהו מיוחד בכלל לא משהו מיוחד בכלל לא משהו מיוחד בכלל לא משהו מיוחד בכלל
שאלות מתוך הראיון נכונות לעבודה קשה
תשובות הוסף תשובה
 
ראיון לתפקיד מוכר יוני 2019 06.07.2019
פרטים כלליים לגבי התהליך המפגש נעשה בסניף הראשי בעיר
בו נפגשים עם מנהל הסניף
שאלות מתוך הראיון מה עבר התעסוקתי
כמה זמן אתה מוכן להשאר בעבודה
האם אתה רואה את עצמך מתקדם לתפקיד אחראי משמרת
תשובות הוסף תשובה
 
על מנת לצפות במידע ששותף על ידי חברי TheWorker
אנא שתפו גם אתם את הקהילה!
 
 
ראיון לתפקיד מלצר / ברמן יוני 2017 07.06.2019
פרטים כלליים לגבי התהליך הסביר על העבודה בקצרה
שאלות מתוך הראיון ניסיון בתפקיד
יכולת לעצוד בלחץ
פירוט תכונות טובות
ותכונות פחות טובות
תשובות הוסף תשובה
 



 
  מאפיות ברמן    
 
 
300 עובדים
משרדים ראשיים: Jerusalem
 
 
  מאפיית ברמן, שנוסדה בשנת 1875 בירושלים, היא מהמאפיות הגדולות והמובילות בישראל, ומספקת לחם ודברי מאפה למאות אלפי בתי אב ברחבי הארץ. ברמן משלבת מסורת אפייה ארוכת שנים יחד עם הקפדה על איכות, ומציעה מגוון עשיר של לחמים: לחמי בריאות ולח מים דלי קלוריות, חלות, פיתות, לחמניות ומגוון גדול של עוגות ועוגיות. מאפיית ברמן משתרעת על שטח של כ-10,000 מ"ר באזור התעשייה בגבעת שאול בירושלים, ומשתמשת בטכנולוגיות מתקדמות לייצור, אפייה, פריסה ואריזה. במאפייה קווי ייצור אוטומטיים וממוחשבים, שתפוקת כל אחד מהם עומדת על כ-3,000 כיכרות לחם בשעה, ללא מגע יד אדם לאורך כל שלבי העיבוד.